04.09.2012
Masterchef u Citroenu DS4

Mate Janković je za svoja putovanja odabrao Citroen DS4 kojeg smatra idealnim za predstavljanje svoje posebne kuhinje

Baš kao što je njegova kuhinja moderna, zavodljiva i šarmantna, tako i Citroen DS4 osvaja snagom, dinamičnošću i profinjenošću spajajući eleganciju sa cestovnom nadmoći. Riječ je o novoj automobilskoj silueti koja, zahvaljujući svojim karakteristikama, odgovara na mnogobrojne potrebe nudeći istodobno još veću zavodljivost i dinamičnost.

 „Ovo je idealan automobil za moja kratka, ali i duga putovanja. Ima izuzetan dizajn i eleganciju koju kombinira sa naprednom tehnologijom i snagom motora od 200 KS. Vanjština mu je prekrasna sa čistim i profinjenim linijama, a interijer mi omogućava udobnu i sigurnu vožnju. Usudio bih se reći da je vozilo koje kombinira te kvalitete ujedno ljepotica i zvijer. Mišljenja sam da onime što kuham na neki način izražavam stav i u to unosim emocije. Isto tako to mogu primijeniti na vožnju i odabir automobila. Rekao bih da mi ovaj auto karakterno paše“ izjavio je Mate Janković.


PODIJELI
| |

KOMENTARI
 
Hondina akcija

Honda je novom prodajnom akcijom omogućila vlasnicima starog Accorda (02YM-07YM)izvrsne uvjete kupnje nove Honde Civic ili Honde CR-V

Opširnije Sve ponude tjedna