24.05.2012
Peugeot 301

Novi 301 odražava internacionalizaciju marke Peugeot i njenu ambiciju za osvajanjem novih tržišta. On je specifično napravljen da osvoji širok spektar zahtjevnih kupaca, koji vole limuzine s velikim prtljažnikom

Peugeot 301, koji bi s vremenom trebao postati jedan od najvažnijih modela Peugeota u smislu prodajnih brojki u svijetu, pozicioniran je u srce svog segmenta. Njegov stil i vozna svojstva su moderni i prilagođeni očekivanjima različitih tržišta na kojima će biti komercijaliziran.

   Tako 301 nudi moderan dizajn i modernu pojavu koji istovremeno izražavaju emociju i robusnost. U koncepciju vozila ugrađeni su najbolji kriteriji kvalitete Peugeota.  301 je razvijen na način da se prilagodi svim uvjetima korištenja, čak i onim ekstremnim (tople zemlje, hladne zemlje, loše ceste,…). Dužine 4,44 m, njegova optimizirana i izdašna arhitektura za korak je ispred konkurencije. Posjeduje referentne karakteristike u svom segmentu. To su Rekordna prostornost na stražnjim sjedalima (međuosovinski razmak od 2,65 m), volumen prtljažnika od 506 litara te sigurno ponašanje u vožnji povezano s dobrim nivoom udobnosti koji potječe od stručnosti Peugeota, a koji garantira ugodnost vožnje u svim okolnostima. Uz njega je na dispoziciji brojna sigurnosna oprema kao što su ESP, ABS, do 4 zračna jastuka, pomoć pri kočenju u hitnim situacijama, ISOFIX, itd.

Također, ponuda benzinskih i dizelskih motora zadnje generacije je prilagođena očekivanjima ciljanih tržišta, sa snagama motora koje kreću od 71 ks do 115 ks i ručnim, pilotiranim ili automatskim mjenjačima:

  • 1.2 l VTi 52 kW (71 ks) (1) s ručnim ili pilotiranim mjenjačem
  • 1.6 l HDi 68 kW (92 ch) s ručnim mjenjačem
  • 1.6 l VTi 85 kW (115 ch) s ručnim ili automatskim mjenjačem

 

Simbol modernosti, 301 bit će drugi model u Peugeot gami, nakon 208, koji će profitirati od nove game benzinskih motora s 3 cilindra (1.2 VTi), koji pružaju užitak u vožnji i smanjenu potrošnju zahvaljujući svojoj tehnologiji.  

301 posjeduje modernu opremu za udobnost (elektronsku klimatizaciju, autoradio MP3 s Hands Free Bluetooth i USB priključkom, daljinsko otvaranje prtljažnika, stražnje parking senzore, itd.) koji osiguravaju odličan nivo udobnosti u kabini.  

Novi Peugeot 301, proizveden u europskoj tvornici u Vigu (Španjolska), imat će svoju svjetsku premijeru na novinarskim danima na Mondialu u Parizu. Nakon toga od 1. studenog 2012. godine, bit će komercijaliziran u Turskoj, a onda i šire : Središnjoj i Istočnoj Europi, Rusiji, Ukrajini, Grčkoj, Magrebu, Bliskom Istoku, golfskim i afričkim zemljama i nekim tržištima Latinske Amerike.


FOTOGALERIJA

Hondina akcija

Honda je novom prodajnom akcijom omogućila vlasnicima starog Accorda (02YM-07YM)izvrsne uvjete kupnje nove Honde Civic ili Honde CR-V

Opširnije Sve ponude tjedna